Vegan protein oreo
Wij hebben zomaar zo'n voorgevoel dat dit één van jullie favoriete recepten gaat worden: Orangefit - Vegan protein oreo's!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
- Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
- Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes (hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
- Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
- Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten
- Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
- Als de koekjes zijn afgekoeld kun je verder met de vulling
- Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
- Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
- Maak van de vulling 6 balletjes
- Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve
Tada, je vegan protein oreo’s zijn klaar!
Voedingswaarden (1/6)
- Energie - Kcal: 94
- Vetten: 4,7g
- Koolhydraten: 7,3g
- Eiwitten: 5,8g