Red velvet bliss balls
Soms kan niks je dag meer redden, behalve deze red velvet bliss balls. Chef ze zelf en blijf variëren met dit recept van Weekly Foodie Mirthe. Ben jij ook geobsedeerd door deze geluksballen? Post jouw versie op Instagram en tag ons!
Bereidingswijze
1. Laat de dadels van te voren 10 minuten wellen in heet water, zo worden ze lekker zacht en nog makkelijker om te mixen.
2. Giet ze goed af en voeg dit vervolgens met de rest van de ingrediënten (behalve de kokosrasp) toe aan een keukenmachine.
3. Mix tot de meeste ingrediënten goed met elkaar gemengd zijn, het is niet erg als er nog wat stukjes in zitten. Dit geeft je bliss balls een lekkere bite!
4. Rol nu 14 balletjes van het red velvet beslag.
5. Verdeel wat kokosrasp over een bord en rol de bliss balls hier doorheen.
6. Plaats de energie balletjes voor 30 minuten inde koelkast, zo worden ze extra compact!
7. Bewaar de bliss balls in een afgesloten bakje in de koelkast om ze wat langer te kunnen bewaren.
8. Zin in een andere smaak? Probeer ook eens deze brownie bliss balls.
Voedingswaarde (1/12)
- Energie - Kcal: 117
- Vetten: 4,1g
- Koolhydraten: 13,2g
- Vezels: 2,4g
- Eiwitten: 5,4g